Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Banner Cotroceni Business Center
6 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Principalul avantaj in alegerea postarii unui banner pe cladirea Cotroceni Business Center il reprezinta locatia. Situat la intersectia a doua artere rutiere extrem de circulate - Blv. Iuliu Maniu si Blv. Vasile Milea - CBC este pozitionat intr-o zona de maxim interes comercial si tranzit rutier.

Exista o serie de atractii si factori externi care garanteaza vizualizarea bannerului Dvs. de catre un public larg si diversificat.

Bannerul Dvs. va aparea intr-o arie circulata, cu trafic intens, aflata in plina dezvoltare. La finele anului 2010 acest tranzit va lua noi proportii, mai ample, odata cu finalizarea pasajului suprateran Basarab, care va facilitata accesul in zona.Un alt avantaj locativ il constituie apropierea de autostrada A1 si centrul capitalei, cat si imediata proximitate cu megamall-ul AFI Palace.

Mai mult decat atat tranzitul este asigurat de multiple statii de troleibuz si de statia de metrou Politehnica.

Va punem la dispozitie spatii publicitare de dimensiuni mari care permit postarea unor bannere cu o suprafata de maxim 80mp. Dimensiunile mari asigura o vizibilitate sporita.

Bannerele se monteaza pe structuri metalice ceea ce asigura rezistenta fixarii.De asemenea bannerul este pozitionat lateral, deci protejat de intemperiile ocazionale.

Cladirea CBC este un sediu business. Afacerea Dvs. va aparea pe o cladire cu specific in domeniul afacerilor si va fi vizualizata de majoritatea personelor juridice care isi desfoasora activitatea in zona sau dezvolta parteneriate in acest sediu.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse